Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Curse de transport regulate speciale, pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni, pe perioada 29 septembrie 2017 – 31 august 2018 – PROIECT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Operatorul de transport rutier SC Arieşul SA a depus o cerere la registratura Consiliului Județean Alba pentru a efectua curse regulate speciale, pe traseul Abrud – Câmpeni – Roşia Poieni, pe perioada 29 septembrie 2017 – 31 august 2018.

Consilierii județeni se întrunesc, în 28 septembrie, în ședință ordinară, unde vor supune spre aprobare mai multe proiecte, între care și unul privind aprobarea atribuirii unei licenţe de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale, pe traseul Abrud – Cîmpeni – Roşia Poieni.

La Roșia Poieni se află 60% din rezervele de cupru ale României, exploatate de societatea Cupru Min, care are 540 de angajați.

 ”La data de 11 septembrie 2017, operatorul de transport rutier SC Arieşul SA, cu sediul în oraşul Cîmpeni, str. Valea Bistrei, nr. 1, judeţul Alba, a depus la registratura Consiliului Județean Alba documentația prevăzută de art. 31 din actele normative anterior menționate în vederea eliberării unei licenţe de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale, pe traseul Abrud – Cîmpeni – Roşia Poieni, cu valabilitate în perioada 29 septembrie 2017 – 31 august 2018”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Documentația a fost analizată de către Compartimentul Autoritatea Județeană de Transport, care constituie autoritatea de autorizare în domeniul serviciilor de transport public local şi care a constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru efectuarea serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale pe acest traseu.

Obiectul contractului constă în servicii de transport de persoane prin curse regulate speciale pentru personalul beneficiarului, din localităţile de domiciliu sau rezidenţă până la punctele de lucru din Obiectivul Roşia Poieni.

Graficul de circulație propus şi avizat de către beneficiarul transportului prevede efectuarea a 3 curse zilnic dus/întors, pe traseul Abrud – Cîmpeni – Roşia Poieni, de luni până duminică inclusiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea