Rămâi conectat

Curier Județean

Curs dinamic şi inedit organizat de Centrul de Training Dynamis al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul de Training Dynamis din cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia organizează în perioada septembrie – octombrie cursul autorizat ANC de “Formator de Formatori”, unic pe piaţă prin spaţiul de dezvoltare personală pe care îl crează, oferind libertate pentru afirmare de sine şi descoperind sensul valorilor necesare viitorului trainer.

foto curs dynamis„Noi ne manifestăm curajul de a crea un nou context de învăţare, invitându-vă să participaţi la acest curs, având posibilitatea de a valorifica ulterior cele învăţate, poate chiar de a vă alătura nouă, echipei Dynamis. Acest curs se adresează tuturor persoanelor pasionate de elaborarea şi livrarea cursurilor pentru dezvoltare personală şi profesională. Nu este importantă experienţa sau domeniul profesional din care provine cursantul ci doar deschiderea de a învăţa cu adevărat. Transformăm împreună, orice limitări personale în oportunităţi de creştere, oglindind în lumină toată fiinţa.” a spus Bianca Elena Mărginean – coordonatorul Centrului de Training Dynamis din cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Cursul se va desfăşura în perioada 02.09.2016 – 08.10.2016 având 12 sesiuni care vor avea loc în sala de training de pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu nr. 15A din Alba Iulia, altele pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, iar acele sesiuni care presupun activităţi outdoor se vor desfăşura în Parcul de Aventură Dynamis din Alba Iulia.

În tematica abordată cursanţii vor găsi atât conţinut axat pe de o parte, pe punerea în valoare a cunoaşterii de sine şi pe de altă parte, vor descoperi experienţial componentele de bază care se află în bagajul trainerului (metode, tehnici, instrumente de lucru).

Puteţi afla mai multe detalii legate de forumularul de înscriere, prezentarea detaliată a cursului, termenul limită de înscriere, durată şi tematică accesând : https://dynamisart.wordpress.com/2016/08/12/curs-dynamis-trainer-of-trainers/; Pagina de facebook: https://www.facebook.com/CentrulDeTrainingDynamis/ sau la numărul de telefon: 0748.498.760.

Centrul de Training Dynamis funcţionează cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi are până acum aproximativ 2500 de copii, tineri şi adulţi participanţi la programele, atelierele, cursurile şi workshop-urile organizate în ultimii 3 ani. De asemenea specialiştii centrului au realizat două manuale pentru dezvoltare personală publicate (”Prin joc spre viaţă”-2012 şi ”Prin joc spre aventura cunoaşterii”-2014) cu un tiraj de 1000 exemplare fiecare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea