Curs de conducere sportivă: Pilotaj Hobby. Adrenalină, Pasiune și Siguranță la Mihai Beldie Driving Institute

Într-un nou material, tânărul pilot albaiulian Mihai Aurel Beldie dorește să le împărtășească șoferilor ceea ce se întâmplă la cursurile de pilotaj desfăşurate la Mihai Beldie Driving Institute. În continuare, cei interesaţi pot descoperi toate detaliile, pe care le pot savura în propriul ritm.

ELIT

„Bineînțeles că un pilot ca și mine, înțelege nevoia de adrenalină și pasiunea de a conduce o mașină puternică. Și, de asemenea, înțeleg și riscurile implicate în a da curs acestei pasiuni. Până la urmă, la finalul zilei vrei să rămâi întreg ca să te bucuri și mâine de această experiență extraordinară și vrei să rămâi și cu permisul de conducere în buzunar.

Atunci când ne lăsăm dominați de nevoia adrenalină putem face multe greșeli care ne vor costa scump. Având în vedere toate acestea, am creat cursul de conducere sportivă: Pilotaj Hobby,” declară tânărul.

La ce să te aștepți de la acest curs?

ADEZIUNE PLUS ALBA

Cursul își propune să te învețe cum să-ți stăpânești mașina, cum să-ți dezvolți abilitățile de pilot și îți oferă șansa să pilotezi diferite tipuri de mașini în diferite medii, pentru ca tu să „guști” cât mai real din experiența de a fi pilot. Una dintre mașini este chiar o mașină de curse. De altfel, toată baza auto este pusă la dispoziție de MihaiBeldie Driving Institute.

Conceptul acestui curs a prins viață în adevăratul sens al cuvântului la finele anului 2015. Intracțiunea cu diferitele tipuri de cursanți ne-a oferit multe provocări și ne-a ajutat să ne rafinăm metodele folosite. Astfel încât acum oferim experințe unice, interactive, personalizate. Suntem mândri când simțim cum fiecare eveniment evoluează cu eleganță.

Cum este structurat?

Cursul de conducere sportiva: Pilotaj Hobby se desfășoară pe durata a 2 zile consecutive, cu participarea a maxim 4 cursanți fiecare și cuprinde o parte teoretică și una practică, de conducere efectivă. Cursul se face chiar cu mine, pilotul Mihai Beldie. În fiecare locație te așteaptă un „Hospitality Corner” cu locuri de stat, gustări și răcoritoare, acestea fiind oferite de către noi.

Partea teoretică:

Dimineața ambelor zile debutează cu o parte teoretica într-o locație deosebită. Vei afla informații bine structurate, atât despre mașină, cât și modalitățile cele mai eficente de a conduce. Fiecare tehnică predată urmând a fi transpusă ulterior în situații reale pe mai multe suprafețe de rulare (aderență zero, macadam, circuit și asfalt) și folosind modalități diferite de transmisie (spate, față și integrală).

Partea practică cuprinde 6 module:

Ziua I:

Modul Skid Car care simulează aderență zero pe puntea spate (pentru a înțelege, experimenta și pentru a învăța modul corect de a reacționa în cazul unui derapaj).

Modul Macadam. Acum urcăm într-o mașină reală de raliu, un Hyundai Coupe 2.0i. La bordul acesteia, pe o suprafață intermediară: macadam, implementăm tehnicile de frânare curectă, corectăm subvirarea și ne obișnuim cu dinamica mașinii.

Modul City Experience. Finalul primei zi este marcat de o plimbare prin cealaltă capitală pentru modul în oraș. Este modulul cu ajutorul căruia ne perfecționăm modalitatea de a conduce autoturismul în traficul urban.

Ziua II:

Modul Simulator. Vei exersa în mediu virtual toate manevrele discutate în partea teoretică. Îți vei antrena atenția și vei putea face multe greșeli fără să strici o mașină fizică.

– Modul Circuit. Acest modul se desfășoară pe circuit la volanul unui kart cu ajutorul căruia monitorizăm traiectoriile și ne șlefuim tehnicile de condus pe asfalt.

– Modul 4×4. Acest modul se focusează pe îmbunătățirea tehnicilor de conducere la bordul unui autoturism 4×4 echipat cu o cutie manuală. Practic, în cadrul acestui modul sunt puse cap la cap toate informațiile acumulate în ambele zile de curs.

Finalul cursului este marcat de Festivitatea de Premiere, absolvenții primind un Certificat de Absolvire a cursului de Conducere Sportivă – Pilotaj Hobby al Institutului Mihai Beldie.

Ce ai nevoie pentru a urma cursul?

Permis de conducere valabil și ținută lejeră adecvată anotimpului. Cursurile se țin în Alba Iulia, băuturile, gustările și prânzul fiind puse la dispozitie de noi.

Dă viață pilotului din tine într-un mediu adecvat și sub îndrumarea unui pilot profesionist. Fii smart!

Pentru a vă înscrie la evenimente, cei interesaţi pot vizita pagina de facebook a institutului: Mihai Beldie Driving Institute sau site-ul oficial www.mbdi.ro.

Echipa Mihai Beldie Driving Institute vă aşteaptă cu braţele deschise pentru a vă cunoaşte şi pentru a vă oferi informaţii importante legate de siguranţa în trafic.

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Toate posturile de DIRECTORI de școli vor fi scoase la CONCURS – declarația ministrului Câmpeanu la Europa FM

Toate posturile de DIRECTORI de școli vor fi scoase la CONCURS – declarația ministrului Câmpeanu la Europa FM Ministrul educației,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Rika fara frica 2 martie 2017 at 16:13

curs de gainari ! pr cuvant credetima !

Comentariile sunt oprite