Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cuplu din Alba jefuit în timp ce dormea: Hoțul a jucat toți banii la păcănele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cuplu din Alba jefuit în timp ce dormea: Hoțul a jucat toți banii la păcănele

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de procurorii din Blaj pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. Magistrații au admis cererea procurorilor în data de 12 octombrie, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare, s-a reţinut, că în seara zilei de 22.05.2021, în jurul orei 24:00, inculpatul a pătruns pe poarta închisă dar neasigurată, în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate, după care, a intrat în casă pe ușa deschisă. Inculpatul a observat că persoana vătămată dormea într-un pat, alături de concubinul acesteia și în continuare s-a deplasat în bucătărie, unde, dintr-un portmoneu aflat în vitrină, a sustras suma de 680 de lei.

Ulterior, inculpatul a părăsit locuința și s-a deplasat cu un taxi în oraș, unde a cheltuit toți banii la jocuri de noroc.

Din declarația persoanei vătămate a reieşit că “inculpatul tot umblă după ea” iar anterior comiterii faptei l-a observat în repetate rânduri în apropierea imobilului său. În dimineața zilei de 23.05.2021, după ce a constatat lipsa banilor, a observat că în aplicația Messenger (de la Facebook) avea un apel pierdut de la inculpat, efectuat în jurul orei 4.00, iar în fața ușii de acces a găsit un muc de țigară. Întrucât nici ea și nici concubinul ei nu fumează a presupus că inculpatul este persoana care pe timpul nopții a pătruns în locuință și i-a sustras banii.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea