Rămâi conectat

Sport

Cupa „Iepuraşului” la Cricău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Organizaţia de tineret a Partidului Naţional Liberal din Cricău va organiza luni 16 aprilie, ora 15.00, în comuna Cricau un eveniment sportiv inedit cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte şi anume Cupa „Iepuraşului” la fotbal adresat copiilor şi tinerilor din comuna Cricău. Competiţia se va desfăşura pe stadionul „Decebal” din Cricău şi va avea ca participanţi copii pe  grupe de vârste 7-10 ani, 11-15 ani, respective tineri 16-20 de ani. Se vor acorda cupe, diplome şi premii celor mai buni competitori (golgeterul turneului, cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar, fair-play, golgeter la fiecare grupa de
vârstă), dar şi alte surprize tuturor participanţilor.

Parteneri şi colaboratori www.alba-sport.ro, Radio Ardeleanul FM, ziarul Unirea, SC Albani Forex, SC Utu Trans SRL, SC Bixi Trans SRL.

Evenimentul va avea drept scop antrenarea copiilor si a tinerilor in activitati sportive, formarea spiritului de competitie si a ideii ca miscarea ajuta la devoltarea armonioasa a organismului si mentinerea sanatatii.Organizatorii isi propun ca la acest eveniment sa participe cat mai mult tineret din Comuna Cricau, persoane  care iubesc sportul si competitia. Se vor acorda cupe,diplome si premii celor mai buni competitori dar si alte surprize tuturor participantilor .

Regulament Concurs ”Cupa Iepurasului”

Data şi locul de desfăşurare: 16 aprilie 2012, de la ora 15.00. Stadionul ”DECEBAL” Cricău.

Participanţi: La competiţie pot paticipa echipe de copii cu vârste între 7 şi 20 ani, cu domiciliul în comuna Cricău. Categorii de vârstă: 6-10 ani şi 11-15 ani respectiv 16- 20 ani .

Măsuri organizatorice: O echipă va fi compusă din 10 sportivi: 6 jucători de camp, un portar şi 4 rezerve.

Fiecare echipă are obligaţia să comunice organizatorului numele echipei şi cel al căpitanului.

Sistemul de desfăşurare a competiţiei (turneu sau eliminatoriu) va fi stabilit de către organizator în funcţie de numărul de echipe înscrise. În urma tragerii la sorţi organizatorul va comunica programul (ordinea) de desfăşurare a meciurilor.

Durata unei partide este de 30 de minute, adică 2 reprize a câte 15 minute. Pauza dintre reprize este de 2 minute.La categoria de varsta 6-10 respectiv durata unei partide la categorile de varste 11-15 ani respectiv 16-20 ani va fi de 40 de minute adica 2 reprize a cate 20 de minute Pauza dintre reprize este de 3 minute Dacă la finalul partidei scorul este egal, stabilirea echipei câştigătoare se va face în urma executării a 5 lovituri de pedeapsă. Dacă egalitatea persistă, se vor executa altenativ de către fiecare echipă câte o lovitură de pedeapsă până când una dintre echipe ratează.

Pentru acte de indisciplinăşi comportament antisportiv arbitrul va lua măsura eliminării jucătorului/jucătorilor timp de 3 minute. La a doua sancţiune de acest fel jucătorul/jucătorii sunt eliminaţi şi nu mai pot participa în competiţie.

Premii: Diplome pentru – fiecare echipăşi jucător;

  1. golgeterul competiţiei

  2. cel mai tehnic jucător

  3. cel mai bun portar

  4. fair-play

  5. golgeter la fiecare grupa de vastra

Dulciuri pentru toţi participanţii si multe alte suprize!

Organizator:Organizatia de tineret a partidului National Liberal Cricau

ÎNSCRIERILE SE POT FACE PÂNĂ ÎN DATA DE 11.04.2012.

Informatii: DARIUS IACŞA ,tel.0755/ 694075


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea