Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până pe 21 iunie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pe două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeAdministraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 8 – 21 iunie, pentru toate regiunile din ţară.

În Transilvania, pe parcursul celor două săptămâni se va menține o vreme caldă, cu medii regionale ale maximelor de 26…29 de grade, valori chiar mai ridicate urmând a se înregistra în perioada 13 – 15 iunie. Temperaturile minime se vor situa în general peste normele climatologice, fiind în medie de 10…14 grade, cu valori ușor mai mici în primele nopi în zonele depresionare.

Probabilitatea de apariie a fenomenelor asociate instabilitaii atmosferice va fi mai mare în dupa-amiaza zilelor de 10 si 11 iunie, dar si în intervalul 15 – 18 iunie, atunci când aversele pot fi mai frecvente.

La munte, pe tot parcursul intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, astfel că vor fi, în medie, valori maxime de 17…20 de grade şi minime de 8…11 grade, pentru perioada 14 – 15 iunie fiind posibile temperaturi chiar şi mai ridicate.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta în special în zilele de 10 şi 11 iunie şi din nou în perioada 15 – 17 iunie, când aversele se vor semnala pe spaţii mai extinse şi vor fi posibile cantităţi de apă mai însemnate. (C.M.)

sursa:meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea