Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi vremea până la începutul lunii mai 2024: Temperaturi mai mari decât specificul perioadei, în aprilie. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi vremea până la începutul lunii mai 2024: Temperaturi mai mari decât specificul perioadei, în aprilie. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Vremea până la început de mai 2024 va fi mai caldă decât specificul perioadei. Specialiștii au precizat și în ce intervale de timp ne vom confrunta cu precipitații sub forma ploilor.

Citește și: Cum va fi VREMEA până în 22 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prognoza meteo pentru aprilie 2024, actualizată

Sfârșitul lui martie 2024 și începutul lui aprilie 2024 sunt marcate de extinderea unui val de aer tropical care a ajuns deja pe teritoriul României, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Astfel, temperaturile vor fi în creștere, maximele atingând valori de aproape 30 de grade Celsius.

Sâmbătă, 30 martie 2024, au fost deja înregistrate cele mai ridicate temperaturi pentru dimineața unei zile ale primei luni de primăvară, la 40 de stații meteorologice. Este o premieră în țara noastră, potrivit meteorologilor. Specialiștii preconizează recorduri meteo și în vara anului curent.

Cum va fi vremea până la început de mai 2024

În aprilie 2024, temperaturile vor fi, în general, peste specificul intervalului, potrivit ANM. Meteorologii au oferit prognoza meteo pentru fiecare săptămână de până în mai 2024, precizând totodată că precipitațiile vor fi excedentare în toate teritoriile din țară, până pe 8 aprilie.

În prima săptămână din aprilie 2024, temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei. Trendul de creștere a valorilor termice va fi sesizabil în toate regiunile țării. Cu excepția zonelor din nord-vest, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în sud-vestul României.

În săptămâna 8-15 aprilie 2024, temperaturile medii vor fi, de asemenea, peste cele specifice perioadei la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales la munte.

Când vor reveni ploile, potrivit meteorologilor

Până pe 22 aprilie 2024, temperatura medie a aerului va prezenta valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. În ceea ce privește regimul pluviometric, acesta va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a României.

Ultima săptămână din aprilie 2024 va fi marcată tot de vreme călduroasă pe întreg teritoriul țării. Precipitațiile vor fi, în general, apropiate de normalitate pentru această perioadă a anului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea