Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 7 ianuarie. Prognoza meteo pentru intervalul următor, publicată de ANM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANM a actualizat estimările meteorologice până la începutul lunii ianuarie 2019. În perioada Crăciunului şi de Revelion valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. De asemenea, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 10.12.2018 – 17.12.2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunţat local în regiunile sudice şi în zonele montane din sud-vestul ţării.

Săptămâna 17.12.2018 – 24.12.2018

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii ţări, iar abaterea termică va fi mai pronunţată în vestul şi nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nordvestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Săptămâna 24.12.2018 – 31.12.2018

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 31.12.2018 – 07.01.2019

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea