Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 6 noiembrie 2022, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarea perioadă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până pe 2 noiembrie, vremea va fi călduroasă cu temperaturi peste media perioadei. Prima răcire este așteptată la sfârșitul lunii octombrie, când temperaturile coboară la 15 – 18 grade. Ploile vor fi puține în majoritatea regiunilor. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat estimările până în data de 6 noiembrie, pentru fiecare regiune a țării.

Transilvania

Până la finalul lunii octombrie vremea va fi caldă, cu medii ale maximelor termice de 18…20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 24 și 25 octombrie. O vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit se estimează și pentru cea de-a doua săptămână, când media valorilor termice diurne va fi cuprinsă între 12 și 16 grade, cu o posibilă răcire în perioada 2-4 noiembrie.

Temperaturile nocturne vor fi în general constante și se vor situa în medie între 2 și 5 grade, exceptând nopțile din perioada 25-27 octombrie, când vor fi mai ridicate spre medii de 6…10 grade. Local ploi slabe se vor semnala în zilele de 25 și 26 octombrie, dar pe arii restrânse cu o probabilitate mai mare și pe parcursul celei de-a doua săptămâni.

La munte

Valorile termice diurne se vor situa peste normalul perioadei, mai ales în prima sâptâmână și la începutul celei de-a doua, când va fi mult mai cald decât în mod obișnuit cu o medie a maximelor cuprinsă între 10 și 14 grade. Ulterior, după data de 2 noiembrie este posibilă o răcire, media urmând să scadă spre 6…8 grade.

Temperaturile nocturne vor fi în general constante și se vor situa în medie între 0 și 4 grade, exceptând nopțile din 25 și 26 octombrie, când vor fi mai ridicate la medii de 6…8 grade. Local și temporar va ploua în general slab cantitativ în zilele de 25 și 26 octombrie, dar pe arii restrânse și în cea de-a doua săptâmână.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea