Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 octombrie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte, pe două săptămâni. Nu scăpăm de ploi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 17 -30 octombrie 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, la începutul intervalului, vremea va fi mai rece decât în mod normal, cu maxime ce vor fi cuprinse în medie între 8 și 10 grade, dar, începând din data de 20 octombrie, valorile diurne vor crește ușor și vor fi mai apropiate de mediile climatologice ale perioadei, fiind cuprinse în general între 12 și 14 grade.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În primele două nopți, temperaturile minime se vor situa la o medie regională în jurul valorii de zero grade Celsius, apoi vor crește până la o medie de 5 — 6 grade în nopțile de 21 și 22 octombrie, urmând ca până la sfârșitul intervalului să fie relativ constante la medii de 2 până la 4 grade Celsius.

În intervalul 20 — 24 octombrie, temporar, va ploua, chiar moderat cantitativ în jurul datei de 21 octombrie, dar probabilitatea de ploi se va menține ridicată și după data de 26 octombrie.

La munte, în primele zile ale intervalului de prognoză, vremea va fi rece, cu maxime în medie de la două la patru grade Celsius, și minime negative între de—3 și—2 grade, dar începând din data de 10 octombrie, valorile termice vor fi în creștere și se vor menține constante până la sfârșitul intervalului, respectiv în jur de 6 grade pe timpul zilelor și apropiate de zero grade Celsius, în cursul nopților.

În perioada 20 — 24 octombrie, dar și după data de 26 octombrie, temporar, vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar mai ales pe crestele înalte și sub formă de lapoviță și ninsoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea