Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 decembrie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 17 decembrie, prognoza meteo pentru perioada 17-30 decembrie, astfel că putem afla cum va fi vremea de Crăciun, în toate regiunile țării, dar mai ales la munte.

În TRANSILVANIA, până spre sfârșitul primei săptămâni de prognoză valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative, media maximelor situându-se în jurul valorii de 0 grade. Apoi se va încălzi treptat, cu aproximativ 3…4 grade, pentru ca în ultimele zile de prognoză să se răcească din nou, astfel că la finalul intervalului media maximelor va coborî ușor sub 0 grade. Temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar cele mai reci dimineți vor fi în 20 și în 21 decembrie, când media lor va fi de aproximativ -8 grade. Probabilitatea de precipitații temporare va fi mai ridicată în prima zi a intervalului de prognoză și din data de 21 decembrie.

La MUNTE, în cea mai mare parte a intervalului regimul termic diurn va fi mai scăzut decât cel normal și va fi caracterizat de medii ale temperaturilor maxime între -3 și 0 grade. Cele mai ridicate valori vor fi în zilele de 20, 24, 25 și 26 decembrie. În schimb, valorile termice nocturne vor fi strict negative și se vor situa în medie între -8 și -6 grade, posibil mai ridicate până în jurul a – 4 grade în nopțile de 25, 26 și 27 decembrie. Precipitații slabe cantitativ vor apărea în zilele de 17 și 18 decembrie, dar cu caracter local și temporar și în perioada 21 – 30 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea