Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 27 noiembrie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pe două săptămâni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

frigAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 14 – 27 noiembrie 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în TRANSILVANIA, în primele 3 zile ale intervalului valorile de temperatură vor fi cu mult mai scăzute decât în mod obişnuit la această dată (mediile maximelor vor fi de 0…1 grad, iar a minimelor de -9…-8 grade).

În intervalul următor temperaturile vor creşte spre valori care, între 19 şi 22 noiembrie, vor atinge în medie 10…11 grade, ziua şi 1…2 grade, noaptea. Ulterior, până la sfârşitul intervalului de prognoză, se va răci uşor şi treptat, în medie, cu 3 grade.

Probabilitatea de ninsoare va fi mai ridicată în zilele de 14 şi de 17 noiembrie, iar de ploaie, în jurul datei de 20 noiembrie, dar şi spre sfârşitul intervalului.

LA MUNTE
De la mijlocul primei săptămâni, vremea va intra într-un proces de încălzire. Așadar, dacă acest interval de prognoză va debuta cu valori medii ale temperaturilor maxime ce se vor situa sub pragul înghețului ( -5…-1 grad), după data de 17 noiembrie acestea vor deveni pozitive, spre medii regionale de 4…6 grade.

Minimele nocturne, deși în creștere după data de 16 noiembrie, se vor menține pe tot parcursul intervalului preponderent negative.

Condiţii de precipitaţii slabe vor fi aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse la începutul şi la sfârşitul intervalului.

sursa:meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea