Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 23 august 2020, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în Transilvania și la munte în intervalul 10-23 august.

Vin vești important de la ANM pentru românii care pleacă în concedii. Meteorologii au transmis estimarea meteo valabilă în următoarele două săptămâni, între 10 și 23 august. Până pe 15 august se anunță vreme caldă în toată țara, iar din 16 începe să se răcească, iar termometrele vor indica până la 29 de grade Celsius. După jumătatea lunii august, vor fi ploi de scurtă durată.

În Transilvania, media regională a temperaturilor maxime va fi de aproximativ 29 de grade în intervalul 10 – 15 august, apoi se va resimți o răcorire, iar între 16 și 23 august temperaturile maxime se vor situa constant în jurul unei valori medii de 27 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații pe parcursul celor două săptămâni de prognoză și se vor situa, în medie, între 12 și 15 grade, cu cele mai ridicate valori în prima săptămână.

Vor fi averse pe arii restrânse aproape în fiecare zi, însă pe 10, 15 și 16 august acestea se vor semnala local și pot fi mai importante cantitativ.

La munte, regimul termic se va menține relativ constant pe pe tot parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză. Astfel, temperaturile maxime vor fi, în medie, de 18…19 grade, iar minimele nocturne se vor situa în jurul unei valori medii de 11 grade.

Ploi de scurtă durată se vor semnala la nivel local, cu o probabilitate mai mare în intervalele 10 – 12 august și 15 – 23 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea