Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 22 septembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pentru următoarele 2 săptămâni (09-22 septembrie 2019), Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va menține caldă pentru această perioadă, cu valori în jurul a 27 de grade Celsius urmând, mai apoi, o scădere a temperaturilor, pentru ca la finalul prognozei să se înregistreze noi creșteri în termometre. Ploile își vor face apariția după data de 14 septembrie.

În Transilvania

În prima săptămână, vreme va fi caldă, astfel încât, cu mici variații, media maximelor se va menține în jurul valorii de 27 de grade până în data de 14 septembrie.

În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va scădea, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a doua săptămâni, când se va ajunge la o medie în jurul a 22 de grade.

Media minimelor termice se va menține în jurul a 11 grade până pe 15 septembrie. În 16 și 17 septembrie se va produce o scădere, spre 5 grade, ulterior urmând o creștere ușoară și treptată, până la finalul intervalului, spre 7 grade. Probabilitatea pentru apariția ploilor, în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 14-17 septembrie.

La munte

Regimul termic va marca o scădere în intervalul 15-17 septembrie, dar până atunci media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 17 grade. În intervalul18-22 septembrie se estimează o creștere treptată a acestei medii spre 14 grade.

Temperaturile minime vor ajunge de la valori, în medie, de 8 grade în prima săptămână, până la 1…2 grade în intervalul 16-18 septembrie, urmând ca până pe 22 septembrie această medie să crească spre 5 grade. Probabilitatea pentru apariția ploilor, local însemnate cantitativ va fi mai ridicată în intervalul 14-18 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea