Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 22 ianuarie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pe două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 9 – 22 ianuarie 2017, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, temperatura aerului va avea valori, atât diurne, cât și nocturne, în marea lor majoritate sub cele specifice perioadei. În primele două zile, valorile diurne vor fi foarte scăzute, ulterior până în data de 13 ianuarie acestea consemnând o creștere. După această dată, temperaturile vor scădea din nou, maximele fiind cuprinse, în medie, între—13 și—1 grad.

De asemenea, valorile nocturne vor fi și mai scăzute decât cele de până acum, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, apoi vor crește, însă în cea mai mare parte a intervalului se vor menține sub limita de ger. În medie regională, vor fi minime cuprinse între—23 și—5 grade.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperatura aerului din cursul zilelor, în general în scădere ușoară și treptată, va avea maxime cuprinse, în medie, între—5 și—3 grade și minime între—14 și—11 grade.

Condiții de precipitații vor fi în cea mai mare parte a timpului, cu o probabilitate mai ridicată în perioadele 11-15 ianuarie și 16-19 ianuarie.

La munte, valorile termice vor crește până în ziua de 13 ianuarie, apoi nu se vor modifica semnificativ. Va fi ger în majoritatea nopților, dar și pe parcursul primelor trei zile. În prima săptămână vor fi valori maxime cuprinse în medie între—18 și—2 grade și minime între—22 și—8 grade.

În săptămâna a doua, regimul termic, relativ staționar, va fi caracterizat de maxime cuprinse în medie între—7 și—5 grade, respectiv minime în jur de—11 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată începând cu data de 10 ianuarie. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea