Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 18 decembrie 2022, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 18 decembrie 2022, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Meteorologii ANM au anunțat că în următoarele două săptămâni vremea va fi schimbătoare în toată țara. După o perioadă cu vreme mai caldă decât este normal în decembrie, urmează zile friguroase și cu precipitații.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în Banat, până în jurul datei de 10 decembrie, temperatura aerului va avea tendința de creștere semnificativă de la medii ale maximelor de 8 grade, spre medii de 12…13 grade și ale minimelor, de la 4 grade, până la 6…7 grade, valori cu mult mai ridicate față de mediile multianuale. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire până în data de 12 decembrie, când media valorilor diurne va ajunge la 5…6 grade, iar a celor nocturne în jurul a 0 grade, medii ce se vor menține în general până la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea de precipitații se va menține în general ridicată pe tot parcursul intervalului, dar mai ales în data de 8 decembrie, în intervalul 10-12 decembrie și după 14 decembrie.

În Transilvania, până în jurul datei de 10 decembrie valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi în creștere de la medii ale maximelor de 5 grade, spre medii de 12…13 grade și ale minimelor, de la 0 grade, până la 4 grade, valori cu mult mai ridicate față de mediile multianuale. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire până în data de 12 decembrie, când media valorilor diurne va ajunge la 4…5 grade, iar a celor nocturne în jurul a -2 grade, medii ce se vor menține în general până la sfârșitul intervalului.

Vor fi precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales în 8 decembrie, în jurul datelor de 12 și 15 decembrie.

La munte, până spre sfârșitul primei săptămâni, temperatura aerului va avea tendința de creștere de la medii ale maximelor de 0…1 grad, spre medii de 5…6 grade și ale minimelor, de la -3 grade, până la 1…2 grade, valori cu mult mai ridicate față de mediile specifice perioadei. În a doua săptămână, vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuată până în data de 12 decembrie, când media valorilor diurne va ajunge spre -2…0 grade, iar a celor nocturne de -6…-5 grade, medii ce se vor menține în general până la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea de precipitații se va menține în general ridicată pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales în a doua jumătate din interval, au precizat meteorologii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea