Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 15 ianuarie 2023, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo până în data de 15 ianuarie. Vremea se va răci în toată ţara, cu temperaturi maxime care nu vor mai depăși 4 – 7 grade și probabilitate crescută de precipitaţii.

Dacă începutul lui 2023 a fost marcat de temperaturi neobișnuit de calde pentru data de 1 ianuarie, meteorologii anunță că, în următoarele două săptămâni, vremea se va răci și va creşte probabilitatea apariţiei precipitaţiilor, în special din 4 ianuarie.

Vremea în Transilvania

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză, valorile termice vor oscila, iar spre finalul acesteia, tendinţa va fi de scădere, spre medii ale maximelor în jurul a 2 grade şi ale minimelor de -4 – -3 grade.

În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variaţii importante de la o zi la alta, astfel se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 1 – 4 grade şi ale minimelor de -6 – -3 grade. Vor fi precipitaţii în 4 şi 5, dar cu o probabilitate mai mare pentru apariţia acestora începând cu 6 ianuarie.

Vremea la munte

Vremea se va răci treptat pe parcursul primei săptămâni, astfel încât la sfârşitul acesteia, când tendinţa procesului de răcire va fi de accentuare, se vor atinge medii ale temperaturilor maxime diurne de -3 – -2 grade şi ale celor nocturne de -8 – -7 grade.

În a doua săptămână de prognoză, temperatura aerului va avea mici ocilaţii de la o zi la alta, astfel încât se vor înregistra, în medie, valori maxime de -5 – -2 grade şi minime de -9 – -6 grade. Vor fi precipitaţii pe 4 și 5 ianuarie, dar cu o probabilitate mai mare pentru apariţia acestora începând cu 6 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea