Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 14 iunie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pe două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeAdministraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 1 – 14 iunie, pentru toate regiunile din ţară.

În Transilvania, până în data de 4 iunie, vremea se va încălzi treptat, iar mediile temperaturilor maxime vor ajunge la 28 de grade. Urmează o zi în care ele vor scădea uşor, apoi procesul de încălzire se va relua, până marţi, 9 iunie, când media maximelor termice va ajunge la aproximativ 29 de grade. După această dată se va reveni treptat la medii de 26…27 de grade, ca la începutul intervalului. Temperaturile minime vor avea aproximativ aceeaşi tendinţă, iar mediile vor oscila între 9 grade în prima zi şi 13 grade în dimineaţa zilei de 5 iunie.

În 4 iunie, dar şi între 9 şi 13 iunie, vor fi averse în general slabe cantitativ şi pe arii restrânse. În restul intervalului ploi de scurtă durată pot să apară cu totul izolat.

La munte, în primele 4 zile de vară temperaturile vor crește ușor și treptat, astfel că media maximelor va ajunge la 19 grade, iar cea a minimelor la 11 grade, apoi nu vor mai fi variații semnificative.

Averse vor fi posibile aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse pot să apară în jurul datei de 4 iunie și în a doua jumătate a celei de a două săptămâni.(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea