Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 14 iulie 2019, în Transilvania, la munte și la mare. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit meteorologilor, săptămâna aceasta vremea va fi călduroasă, media regională a maximelor în timpul zilei atingând 34 de grade, însă de săptămâna viitoare se va răcori, temperaturile din timpul zilei urmând să atingă aproximativ 28 de grade, iar cele nocturne se vor situa în jurul valorii de 19 grade. Între 3 şi 5 iulie, pe arii restrânse vor fi ploi trecătoare, anunţă meteorologii care au dat publicităţii prognoza meteo pe două săptămâni.

TRANSILVANIA

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vremea se va încălzi la începutul primei săptămâni a intervalului de prognoză, devenind călduroasă, caniculară îndeosebi în după-amiaza zilei de 2 iulie, când media maximelor diurne va atinge 35…36 de grade. Ulterior, regimul temperaturii aerului va marca o scădere şi va fi caracterizat de valori medii în jurul a 28 de grade, în intervalul 4 – 14 iulie, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic.

Media minimelor termice va fi de 16 grade în dimineaţa zilei de 3 iulie, apoi se va situa între 12 şi 14 grade. Manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala cu precădere între 3 şi 5 iulie şi, din nou, în intervalul 9-14 iulie.

LA MUNTE

Valorile termice maxime vor fi ridicate la începutul primei săptămâni a intervalului de prognoză, când se va consemna o medie de 26…27 de grade, apoi temperaturile diurne vor marca o scădere şi, între 4 şi 14 iulie, se vor situa în mod constant în jurul unei valori de 18 grade. Temperaturile minime vor fi de aproximativ 10 grade, în medie, exceptând primele nopţi ale intervalului, când nu vor scădea sub o valoare medie în jurul a 16 grade.

Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilităţii atmosferice aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse acestea se vor semnala în intervalele 3 – 5 iulie şi, respectiv, 10 – 14 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse Bursa de merit se acordă, în 2024, celor mai buni 30% elevi din fiecare clasă, în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Bursele de merit se acordă în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Pentru elevii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea