Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în weekend. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest weekend, meteorologii anunță că vremea continuă să se mențină mult mai caldă decât în mod normal în această perioadă, iar temperaturile chiar vor crește cu câteva grade față de joi. Totuși, revin ploile. 

VINERI

Vineri, vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiuni și 15 grade la Călărasi, Timişoara şi Reşita. În regiunile vestice și nord-vestice va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși, cu precădere în Crișana, Maramureș, zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, local 15…20 l/mp și pe spații mici 30 l/mp. Local doar ploi vor fi și în sud-vest, centru și nord-est, iar în restul tarii, cerul va fi variabil. În zona montană, mai ales la altitudini mari, vor fi și lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi pe creste, va sufla tare. Dimineața, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest, se vor menține mult mai ridicate decât cele normale pentru mijlocul lunii decembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5-6 grade in nord-vest și 16 grade la Călărasi si Constanta. Vor fi ploi în jumătatea vestică a țării, iar în zonele înalte de munte, vor fi și lapoviță și ninsoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea