Cum va fi VREMEA în weekend. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare călduroasă în vestul, sudul și centrul țării. În weekend, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele montane, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice.

Joi, 9 august, vremea va fi în continuare călduroasă în vestul, sudul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi posibile astfel de fenomene. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, iar cele minime în general între 11 și 20 de grade.

Vineri, 10 august, vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în regiunile vestice, sudice și centrale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, mai ales în zonele montane, unde izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în sud-vestul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai coborâte în zonele depresionare spre 8 grade.

Sâmbătă, 11 august, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în vestul țării și local în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele montane, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Duminică, 12 august, vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, dar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi relativ ridicată pe parcursul după-amiezilor doar în zona montană și în extremitatea de nord a țării.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...