Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Transilvania și la munte până în 28 februarie. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vreme-2Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru perioada 15– 28 februarie, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale în primele două zile, când temperaturile maxime se vor situa, în medie regională, între 16 și 18 grade, apoi acestea vor scădea semnificativ. Chiar și în aceste condiții, vremea se va menține caldă, cu maxime între 6 și 10 grade. În ceea ce privește regimul termic nocturn, acesta va fi caracterizat de valori din ce în ce mai scăzute, cuprinse între 5 grade în primele zile și—2 grade spre sfârșitul intervalului. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în fiecare zi, dar cu precădere în intervalele 19 — 22 și 23 — 27 februarie.

La munte, a doua jumătate a lunii februarie va fi caracterizată de o vreme mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Mediile temperaturilor diurne vor fi de 10 grade în primele două zile, apoi vor scădea treptat și vor ajunge la zero grade în 20 și 21 februarie. Ulterior, vor mai crește puțin și se vor menține în jurul valorii de două grade. Temperaturile minime vor fi ușor pozitive între 15 și 17 februarie, apoi se vor încadra, în general, între—5 și—2 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului. Vor predomina ploile până în data de 19 februarie, apoi se vor semnala îndeosebi ninsori și lapoviță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea