Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Transilvania și la munte, până în 20 august. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, publicată de ANM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat luni  prognoza meteo pentru perioada 7 august – 20 august 2017, în toate regiunile țării.

Vremea va fi oscilantă din punct de vedere termic în următoarele două săptămâni, cu zile în care temperaturile maxime vor depăşi, în medie, 34 de grade, dar şi cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), când probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în majoritatea regiunilor, în special în zonele montane, relevă prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 – 21 august, dată luni publicităţii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În Transilvania, în primele două zile de prognoză, media maximelor termice va fi de 30 de grade, apoi se va încălzi, astfel că între 9 şi 11 august va urca spre 34 – 35 de grade. Ulterior, până în data de 13 august, media va scădea cu 8 grade, apoi va creşte din nou, uşor şi treptat, spre 31 de grade, în ultima zi a intervalului de prognoză. Temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative până spre sfârşitul primei săptămâni, iar media lor va fi de 17 – 18 grade. Vor urma două zile, în care temperaturile nocturne vor scădea cu 4 – 5 grade, apoi nu se vor mai modifica semnificativ şi vor atinge valori în jurul a 13 grade. Vor fi averse pe arii extinse la începutul intervalului de prognoză şi în zilele de 12 – 13 august. În rest, doar pe arii restrânse, vor fi posibile averse, în general slabe cantitativ.

La munte, media valorilor termice diurne se va situa între 22 şi 26 de grade până în jurul datei de 11 august, apoi va fi în scădere. Temperaturile minime nocturne se vor încadra între 10 şi 16 grade. Averse vor fi aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele două zile ale intervalului de prognoză şi în 12 – 13 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea