Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA în toamna 2023. Prognoza METEO pentru luna septembrie

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA în toamna 2023. Prognoza METEO pentru luna septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Totuși, în prima parte a lunii septembrie se așteaptă ploi, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În săptămâna 04 – 11.09, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de est a țării, dar și deficitar în regiunile vestice și nord-vestice.

În perioada 11 – 18.09, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, mai ales în regiunile montane și în cele estice.

Între 18 și 25 septembrie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 25.09 – 02.10, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea