Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna OCTOMBRIE 2023: Toamna cu ploi şi vreme rea se apropie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA în luna OCTOMBRIE 2023: Toamna cu ploi şi vreme rea se apropie

După vara călduroasă a lui 2023 și o lună septembrie cu temperaturi peste normalul perioadei, meteorologii vin cu prognoza meteo pentru octombrie. Iată când va veni frigul și la noi în țară. Toamna cu ploi şi vreme rea se apropie.

Cum va fi vremea în perioada 25 septembrie – 23 octombrie 2023

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 septembrie – 23 octombrie 2023. Conform specialiștilor, vremea va fi în continuare caldă până la finalul lunii septembrie în toată ţara, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 22 şi 30 de grade Celsius.

Vremea se va strica începând de pe 15 octombrie, temperaturile maxime situându-se sub 20 de grade, iar cele minime sub 10 grade. Spre începutul lui noiembrie, vremea se va răci considerabil, temperaturile ajungând chiar și la 3 grade.

Prognoza meteo în săptămâna 25 septembrie – 2 octombrie

În acest interval, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru data din calendar în toate regiunile țării. Cantitatea de precipitații va fi deficitară în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale

Prognoza meteo în săptămâna 2 – 9 octombrie 2023

Și în această perioadă, temperatura medie a aerului va avea valori mai mari decât cele normale pentru data din calendar. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo în săptămâna 9 – 16 octombrie 2023

În acest interval, Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice perioadei, în toate regiunile, cu precădere în sudul și estul țării.

Cantitatea de precipitații va fi deficitară în vestul, nordul și centrul teritoriului, în timp ce în rest regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo în săptămâna 16 – 23 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate zonele din țară. Cantitatea de precipitații va fi apropiată de cel normal pentru acest interval în toată țara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea