Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în acest weekend: Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vremea este în continuă schimbare, nu scăpăm de ploi, ninsori puternice și frig, anunță meteorologii în prognoza meteo pentru weekendul 15-16 decembrie 2018. 

Sâmbătă și duminică au fost anunțate precipitații însemnate cantitativ, atât lapoviță cât și ninsoare, în sudul țării. La finalul sptămânii, în București va cădea lapoviță, ploie înghețată și ninsori. Temperaturile se vor încadra între  3 și -2 grade Celsius.

La munte, vremea în weekend va fi deosebit de rece, iar temperaturile se vor încadra între -1 și -3 grade Celsius. Ninsorile abundente vor face ca stratul de zăpadă să crească semnificativ. Săptămâna viitoare debutează cu ger, dar nu sunt așteptate precipitații.

De altfel, la începutul sptămânii viitoare o nouă masă de aer rece va pătrunde pe teritoriul țării noastre, iar cele mai afectate zone vor fi cele din nord-este și din zonele montate unde se va instala gerul.

Meteo. Cum va fi vremea de sărbători

ANM, prognoza meteo. Vreme 24 – 31 decembrie 2018. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat normalul acestei săptămâni.

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 31 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea