Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în acest weekend: Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o zi de vineri cu vreme frumoasă în aproape toată ţara şi temperaturi ce depăşesc mediile perioadei, sâmbătă o să avem vreme destul de bună şi va fi mai cald decât în mod obişnuit. Norii apar în treacăt, iar dimineața pe la câmpie, revine ceața dar mai târziu soarele se arată peste tot.

Temperaturile se menţin ridicate şi duminică, dar în est, în sud-est şi prin sudul ţării, în prima parte a zilei vremea va fi închisă şi s-ar putea să burniţeze. În celelate zone rămânem cu atmosfera însorită.

Luni se mai încălzeşte puţin şi maximele ajung la 20 de grade. În regiunile intracarpatice o să avem o zi frumoasă, cu cer senin. În schimb, prin sudul şi sud-estul ţării se anunţă înnorări persistente, ploi slabe sau burniţa.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă înnorări dar vor fi şi perioade cu soare iar dimineaţa e posibil să apară ceaţă. Temperaturile se menţin în limitele perioadei şi o să avem maxime de cel mult 14…15 grade.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi închisă în prima parte a zilei şi vor fi condiţii de ceaţă. Mai târziu, apare şi soarele iar maximele termice vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă ceaţă la câmpie în orele dimineţii dar după ce se risipeşte ceata se înseninează şi atmosferă va fi plăcută. Termic nu sunt schimbări faţă de ziua trecută.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş aşteptăm încă o zi frumoasă cu cer curat şi un vânt domol. Se încălzeşte faţă de ziua trecută şi la amiază vor fi cel mult 17 grade Celsius.

În ţinuturile vestice avem şi temperaturi ridicate pentru dată din calendar. Soarele va fi prezent peste tot şi după prânz se vor înregistra frecvent 16 grade Celsius.

În centrul ţării găsim ceață dimineaţa, mai ales în zonele depresionare însă peste zi, atmosfera va fi însorită peste tot. Temperautile maxime vor urca până la 15 grade, în vestul provinciei.

Şi în Oltenia aşteptam vreme bună. Cerul va fi curat şi se mai încălzeşte puţin însă acum dimineaţa pe la câmpie e posibil să apară ceaţă.

În sudul ţării se înseninează şi vom avea o zi plăcută iar temperatura aerului va creşte uşor şi se vor atinge 15 grade Celsius.

Vremea la munte

La munte nu se schimba mare lucru în zilele ce vin. Vineri va domina atmosfera însorită şi va fi în continuare mai cald decât în mod obişnuit.

Şi sâmbăta avem soare şi timp frumos, iar temperaturile se menţin la valori ridicate, în special pe timpul zilei.

Duminică: tot vreme caldă şi însorită în toată zona montană. Luni, avem exact aceeaşi situaţie: timp frumos, temperaturi plăcute după prânz şi foarte puţini nori.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea