Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN ȘI REVELION 2017. Se anunță o iarnă CUMPLITĂ și ger de crapă pietrele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a anunțat cum va fi vremea în perioada următoare, dar și de Crăciun și Revelion.

Astfel, potrivit ANM va fi o iarnă cu viscole și episoade de ger, cu temperaturi ce vor coborî și sub -30 de grade. Vremea se răceşte la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori.

Mai mult, în decembrie precipitații mai abundente vor fi în centru, est, sud-est și posibile ninsori în nord, centru și la munte. Sunt posibile nopți geroase în nord și în centru.

Vreme rece și ninsori în nord și în centru și în luna ianuarie. Meteorologii vorbesc de două episoade posibile de viscol, perioade cu ger, minime de -20 spre -30 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea