Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum se va face testarea anti-Covid în perioada Sărbătorilor de Iarnă, la Spitalul Județean de Urgență Alba. PROGRAMUL laboratoarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum se va face testarea anti-Covid în perioada Sărbătorilor de Iarnă, la Spitalul Județean de Urgență Alba. PROGRAMUL laboratoarelor

Testarea la cerere a pacienților, pentru depistarea COVID-19, continuă și în perioada sărbătorilor de iarnă, inclusiv în zilele de weekend în care se sărbătoresc Crăciunul și Revelionul. 

Singurele modificări, în cazul testării la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, sunt următoarele:

– Cei care doresc să se testeze sâmbătă și duminică, 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, trebuie să achite taxa în avans, la casieria Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (situată la parter), Bulevardul Revoluției 1989, nr. 23. Această modificare este necesară întrucât în zilele respective casieria unității medicale este închisă.

– Recoltarea probelor în 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, se realizează la modulele medicale din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (și nu la parterul policlinicii unde are loc în mod obișnuit).

– La casieria unității medicale, unde doritorii trebuie să se prezinte în zilele dinaintea weekendului, se vor primi toate informațiile necesare cu privire la testarea din zilele de 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie.

Facem precizarea că în această categorie nu intră urgențele, pacienții suspecți, cei care prezintă simptomatologie specifică COVID-19 (pacienții care se prezintă în UPU), sau cei care au bilet de trimitere de la medicul de familie în vederea testării, ci doar persoanele care doresc să se testeze voluntar și trebuie să ateste starea lor de sănătate printr-un buletin de analiză.

Mulțumim pacienților pentru înțelegere! Dorim tuturor sărbători cu sănătate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea