Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Cum să eviţi să dai nas în nas cu persoane pe care nu le suporţi. Aplicaţie pentru smartphone antisocializare – „Cloak”

Ziarul Unirea

Publicat

în

cloakCei care doresc să evite să se întâlnească din întâmplare pe stradă cu persoanele pe care nu le simpatizează au de acum încolo la dispoziţie noua aplicaţie  antisocializare, numită „Cloak”.

Utilizatorul aplicaţiei este avertizat atunci când o astfel de persoană (selectată în prealabil) se află în apropiere şi chiar emite un semnal de alarmă sonor, atunci când aceasta ajunge „periculos” de aproape. „Cloak” permite selectarea din lista de contacte a persoanelor cu care utilizatorul nu doreşte să se întâlnească din întâmplare în oraş.

Dacă reţelele de socializare Instagram, Facebook, Foursquare şi Twitter îi ajută pe utilizatori, prin intermediul serviciilor lor de geolocalizare, să aibă deja o idee destul de clară despre locurile în care se află prietenii lor virtuali, această nouă  aplicaţie foloseşte acele date pentru a crea „o reţea antisocializare”.

Aplicaţia este un fel de „mod incognito pentru viaţa reală”, referindu-se la funcţia de navigare privată din browserele de pe internet.

Cloak „inspectează” reţelele Instagram şi Foursquare pentru a afla locul în care se află acele persoane şi îl alertează pe utilizator atunci când persoanele în cauză se apropie de el.

Aplicaţia vă permite să ştiţi unde se află în orice moment prietenii, «prietenii» şi non-prietenii, pentru a nu fi nevoiţi vreodată să daţi nas în nas cu acele persoane speciale.

Fotografiile prietenilor din lista utilizatorului sunt afişate pe o hartă desenată în funcţie de locul în care se află acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea