Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cum s-au văzut alegerile la Federație, în opinia unui votant din Alba | Armando Popescu: “Implicarea politicului i-a făcut rău lui Lupescu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uniristul Mihai Dăscălescu a fost reales în componența Comitetului Executiv al FRF, ca și reprezentant al Ligii a 3-a, pentru un mandat ce va dura până în 2022 (Călin Cojocaru – Național Sebiș retrăgându-și candidatura), aceasta fiind vestea excelentă pentru fotbalul din Alba.

Mă bucur că sunt în echipa câștigătoare, am fost un susținător al proiectelor propuse de Răzvan Burleanu. Pentru următorii 4 ani vrem să dezvoltăm Liga a 3-a, care trebuie să devină piramida fotbalului românesc. Mă bucur că reprezentanții fotbalului din Alba au fost alături de echipa lui Răzvan Burleanu”, a declarat Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.

După alegerile pentru șefia FRF, în care Răzvan Burleanu l-a surclasat pe Ionuț Lupescu, s-au votat și membrii Comitetului Executiv. Noua componență a acestuia: preşedinte: Răzvan Burleanu (preşedinte FRF), vicepreședinți: Gino Iorgulescu (președinte LPF) și Octavian Goga (reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal); membri: Valeriu Argăseală (reprezentant Liga 1), Cristian Tănase (reprezentant Liga 1), Marius Burcă (reprezentant Liga 2), Marcel Ghergu (reprezentant Liga 2), Mihai Valentin Dăscălescu (reprezentant Liga 3), Florin Spînu (reprezentant Liga 3), Alin Cioban (reprezentant fotbal feminin), Cătălin Cighir (reprezentant cluburi cu activitate exclusivă de copii și juniori), Cristi Vornicu (reprezentant futsal), Kyros Vassaras (președinte CCA), Emilian Hulubei (președintele sindicatului fotbaliștilor), Mihai Stoichiță (președintele Comisiei Tehnice a FRF).

*Armando Popescu: “Implicarea politicului i-a făcut rău lui Lupescu”

Alba a avut la alegerile din 18 aprilie șase reprezentanți, votul acestora îndreptându-se în majoritate covârșitoare spre echipa învingătoare. Ceea ce s-a întâmplat în ziua fierbinte a fotbalului românesc vă prezentăm în cele ce urmează prin opinia unuia dintre reprezentanții județului, respectiv Armando Popescu. “Cel mai important câștig al lui Burleanu este faptul că a obținut victoria în urma unui vot pozitiv, după ce în urmă cu 4 ani a fost un vot negativ, pentru că toată lumea vroia să scape de Mircea Sandu. Acest lucru îl obligă foarte mult. Lupescu a intrat târziu în campanie electorală și a pierdut mult timp până la cunoașterea realității din teren. I-a lipsit un strateg, a avut o campanie electorală «ad-hoc», având atârnate de gât anumite «pietre de moară», cu unii oameni din echipa lui care nu se bucură de o percepție favorabilă. În plus a făcut greșala de a-i renega, nu poți să spui că nu-l recunoști pe Prunea, «antemergătorul» său. A contat în balanță faptul că acei 6 ani în care a lucrat cu Mircea Sandu nu a luat atitudine împotriva acestuia. Implicarea fățişă a politicului nu i-a făcut decât rău, politicienii reprezintă o categorie deloc iubită, la fel ca și arbitrii. Intervenția politicului au transformat alegerile FRF într-un război de independență. Apoi a contribuit și media, devenită partinică, în ultimele 24 de ore, cu informații denigratoare”, a declarat Armando Popescu.

Răzvan Burleanu are o echipă devotată, care te duce spre câștig, oameni pregătiți să ducă lucrurile spre direcția dorită. Președintele FRF este un tip inteligent, iar pe lângă aceasta este un foarte bun orator, care îl duce de la nivelul de șef, până la nivelul de lider. Până acum 4 ani, ușa federației era închisă, acum lucrurile stau total opus, există deschidere și dialog”, a încheiat reprezentantul divizionarei terțe din Ighiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea