Cum s-a ”trezit” cu alcoolemie de 0,03 g/l, după ce a suflat în etilotest, un șofer din Alba care nu a consumat alcool

Cum s-a ”trezit” cu alcoolemie de 0,03 g/l, după ce a suflat în etilotest, un șofer din Alba care nu a consumat alcool.

Un cetățean din Aiud, operat de curând, a ieșit din spital și a dat o fugă la Stremț, cu mașina, la rude. Cu ațele de la operație încă neîndepărtate.

Este oprit de un echipaj de poliție și este întrebat dacă a băut? Omul, cardiac, este mai roșu la față. Răspunsul lui a fost: Nu! Este pus să sufle în etilotest și rezultatul este…0,03 g/l.

Omul se jură că nu a băut nimic și este dus la Medicină Legală. El spune că, deși a relatat agentului de circulație că este operat a fost dus cu mare viteză, motiv pentru care a fost nevoit să-și protejeze cu mâinile operația. Face cele două probe de sânge, pe cheltuiala lui, undeva la 350 de lei, iar la plecare este nevoit să ia un taxi până la Stremț de unde a fost “condus” la Medicina Legală.

Îi este reținut permisul, a doua zi i se eliberează dovada. Peste 10 zile primește rezultatele de sânge, la ambele probe…0,00!

Întrebarea omului pățit este de ce el, ca nevinovat, trebuie sa plătească contravaloarea probelor de sânge, taxi, etc, pe lângă disconfortul creat, și nu statul roman care a greșit. Voi ce credeți?

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...