Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Cum a falsificat o angajată a unui centru de imunizare din Alba o adeverință de vaccinare anti-Covid: Două persoane, trimise în judecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cum a falsificat o angajată a unui centru de imunizare din Alba o adeverință de vaccinare anti-Covid: Două persoane, trimise în judecată

O femeie și un bărbat din Alba au fost trimiși în judecată de magistrații Judecătoriei Aiud pentru săvârşirea infracţiunilor de fals informatic și complicitate la fals informatic.

La data de 6 septembrie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Aiud, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că inculpata avea calitatea de registrator în cadrul Centrului de vaccinare Ocna Mureș, iar aceasta avea ca și atribuții introducerea datelor de identificare, în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări (RENV) al Centrului de vaccinare Ocna Mureş ale tuturor persoanelor vaccinate în cadrul Centrului de Vaccinare Ocna Mureș.

La data de 14.06.2021 la Centru de vaccinare s-a prezentat un bărbat, căruia i-a fost administrată cea de a doua doză de vaccinare, prima fiindu-i administrată la data de 24.05.2021.

Mai departe, în urma unei înțelegeri prealabile, inculpatul i-a pus la dispoziție inculpatei datele de identificare, prin înmânarea unei copii a cărții de identitate.

Astfel, după administrarea celei de a doua doze de vaccin primului bărbat, respectiv la data de 14.06.2021, inculpata a accesat poziția unde au fost introduse datele de identificare ale acestuia și a suprapus peste acestea datele de identificare ale inculpatului, cu consecința atestării faptului că inculpatul a fost vaccinat anti covid 19.

Se constată că nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpaţi, persoana vătămată şi nici din oficiu nu se impun a fi invocate.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea