Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cugirinfo.ro | Proteste la Fabrica de Arme Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În după amiaza zilei de joi, mai mulţi salariaţi de la Fabrica de Arme Cugir au încetat lucrul, în semn de nemulţumire faţă de diminuarea veniturilor salariale pe luna februarie, în raport cu luna ianuarie.
După cum ne-au declarat caţiva angajaţi ai societaţii, protestul s-a declanşat după ce salariaţii au primit fişele de plată şi au observat că primesc cu cca 100 de lei (1 milion lei vechi) mai puţin decât pe luna ianuarie. Printre cei mai afectaţi sunt acele persoane cu încadrari sub 1000 de lei/lună, la care se adaugă tichetele de masă, surse însă insuficiente raportate la cheltuielile de întreţinere care sunt tot mai ridicate datorită majorarii preţurilor la alimente, servicii s.a. Deşi unii reprezentanţi ai fabricii au motivat diminuările respective ca urmare a unui numar mai mic de zile lucrătoare, în luna februarie, oamenii nu vor sa accepte acest lucru. Ei cer recuperarea banilor dar si creşteri salariale întrucat majorari nu au mai avut loc de ani buni de zile.
Salariţii ar putea primi un raspuns la aceste revendicări în cursul zilei de vineri sau cel tarziu luni, întrucat managerul general Paul Dincu se află de joi la Bucureşti la o întâlnire cu partenerii de afaceri.
Sursă: Cugirinfo.ro

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea