Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Cugirenii pedalează” – Acţiune organizată cu prilejul „Zilele Tineretului Cugir 2013”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub genericul „Cugirenii pedalează”, 50 de biciclişti de toate vârstele s-au prezentat sâmbătă  la ora 15.00, pe platoul situat la intersecţia b-dului Alexandru Sahia cu strada Mureşului. Echipaţi pentru un drum de cca 4 km, aceştia au pornit în marş pe două roţi spre destinaţia Cabana „Mistreţul” loc situat pe Râul Mare Cugir, acolo unde la ora 17.00, va lua startul cea de-a VI-a ediţie a mult aşteptatului Festival de Folk „Zilele Tineretului Cugir 2013”.

Potrivit profesorului de sport Gheorghe Hăprean de la CSO Cugir, evenimentul are drept scop să atragă tinerii la mişcare, determinându-i să conştientizeze importanţa pe care o are mişcarea sportivă într-o lume dominată de de internet şi televizor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Manifestarea de astăzi se înscrie în programul Consiliului Local, Primăriei şi Casei de Cultură organizat cu prilejul „Zilelor Tineretului Cugir 2013”, activităţi ce se desfăşoară la amintita locaţie, în zilele de 11 şi 12 mai.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea