Rămâi conectat

Sport

Cugireanul Vasile Hârjoc – locul I la semimaratonul de la Arad, la categoria 60 +

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul concursului ”Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului-2015”, desfășurat recent la Arad, cunoscutul atlet cugirean Vasile Hârjoc a repurtat un nou succes reușind să se claseze pe locul I la proba de semimaraton – 21,097 km. 

Vasile Harjoc01La categoria 60 de ani +, Hârjoc a trecut primul linia de sosire cu timpul de 01:31:25.00, un rezultat îmbunătățit față de ediția precedentă de la București, când a reușit să ocupe locul al doilea cu timpul de 01:32:56.00.

În clasamentul general al concursului, alergătorul de la poalele Drăganei a ocupat locul 15. El a primit de la organizatori și o medalie având ca simbol Cetatea Aradului. Următoarea încercare pentru Hârjoc o reprezintă Campionatul Național de Pistă, unde acesta va concura pentru probele de 5000 m și 10.000 m pistă, probe la care sportivul a mai luat parte și la care a obținut rezultate foarte bune.

Autor: Constantin Predescu

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea