Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cugireanul Vasile Hârjoc aleargă la maratonul din Statele Unite

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletul Vasile Hârjoc (58 ani), din Cugir este cunoscut nu neapărat pentru performanţe în domeniul sportului, cât mai ales pentru consecvenţa de a demonstra că sportul înseamnă menţinerea tinereţii corpului şi a minţii. După ce în 2007 a parcurs cu bicicleta 5000 km, de la New York la Los Angeles, pentru a participa la marele maraton al Americii pe care a reuşit să îl termine, acum, Hârjoc s-a hotărât să ia parte la maratonul de la Sacramento – California ce va avea loc pe data de 17 iulie a.c. La începutul acestei săptămâni, Vasile ne-a contactat telefonic de la Detroit (SUA) relatându-ne că se află într-o condiţie fizică excelentă şi că va ataca cu speranţă, „World Masters Athletics Champions IPS”.
Din informaţiile primite de la Hârjoc am aflat că numărul participanţilor la maraton se ridică la 4800, dintre care 1915 reprezintă SUA (echipă din care face parte şi conjudeţeanul nostru). Canada participă cu 215 atleţi, Germania cu 212, Australia 164, India 210, Mexic 196, Marea Britanie şi Irlanda de Nord 185.
Îi dorim şi noi maratonistului veteran din Cugir mult succes şi să reprezinte pe mai departe culorile ţării în marile competiţii internaţionale. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea