Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cugireanul Popa Marius Daniel premiat pentru cea mai frumoasă maşină, la Transilvania Drag-Racing

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Popa Marius Daniel (Varlam), din Cugir,  a obţinut locul I pentru „the best car of the show” (cea mai frumoasă maşină)  şi locul 3 la „best sound” (cea mai bună sonorizare),  la Campionatul Naţional de Drag-Racing şi Tuning, ce s-a desfăşurat în perioada 11-12 august la Jucu de Sus. Aşa zisele „liniuţe” au făcut senzaţie printre spectatorii ce au luat parte la marea competiţie. Peste 100 de participanţi, veniţi din toate colţurile ţării, atât cu maşini cât şi cu motociclete, au turat motoarele la maxim şi s-au întrecut în viteze de peste 200 de km pe oră.  Publicul a avut ocazia să vadă maşini care mai de care extravagante din toată ţara. Mai multe fotografii şi detalii despre „AB.69.WOW” găsiţi aici.

În weekend-ul 29 – 30 septembrie 2012, în localitatea clujeană Jucu de Sus, aflată la doar 21 kilometri distanţă de Cluj-Napoca, va avea loc competiţia Transilvania Drag Race 3, etapă în Campionatul Naţional de Drag.

Evenimentul sportiv se va derula între orele 9:00 şi 22:00, în spatele fostei fabrici Nokia, şi va cuprinde curse de accelerare auto şi moto pe distanţa de 402 metri, tunning show, precum şi un concurs de car audio. Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de Facebook „Transilvania Drag Race”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea