Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cugireanul Andrei Murariu -pe podiumul Festivalului Internaţional de Şah PRO LOGOS

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La  Turnu Severin a avut loc în perioada 3-8 august 2012, prima ediţie a Festivalului Internaţional de Şah PRO LOGOS, competiţie organizată de primăria municipală în colaborare cu Clubul Sportiv ”Gambitul” din Ploieşti, la care s-au aliniat şahişti din România, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia şi Germania. Nouă dintre participanţii la turneu deţin titlul de mari maeştri.  

După 9 runde jucate într-un ritm alert şi obositor (3 zile cu runde duble), jucătorul Andrei Murariu, legitimat la Şah Club Cugir a terminat pe locul II cu 6,5 puncte, fiind devansat doar de Konstantin Tarlev din Ucraina care a acumulat 7 puncte. Satisfacţia jucătorului cugirean a fost accea că a fost singurul care l-a învins pe câştigătorul turneului, iar rezultatul i-a adus un câştig de 3.500 lei şi 13 puncte ELO.

Trebuie remarcată şi ascensiunea juniorului Alexandru Secheres, tot de la Şah Club Cugir care, în  turneul B, a reuşit să obţină 6,5 puncte, clasându-se pe locul 6, rezultat ce i-a adus 24 puncte ELO şi un premiu de 300 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea