Rămâi conectat

Curier Județean

Cugireanca Luana Bel, de la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia, medalie de aur din partea Societății Române de Fizică. A fost selectată pentru Olimpiada Internațională de Astronomie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cugireanca Luana Bel, elevă a Colegiului National „Horea, Cloșca si Crișan” Alba Iulia, s-a clasat pe locul trei la Olimpiada Naționala de Astronomie si Astrofizica, obținând o medalie de aur din partea Societății Române de Fizică.

”Rezultatul la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică: Luana Bel de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crisan” Alba Iulia – locul 3 la juniori (din 54 de juniori), prima participare și Medalie de Aur acordată de Societatea Română de Fizică. Eleva este calificată în lotul lărgit pentru selectia la Olimpiada Internationala de Astronomie. Felicitari din suflet! Mult succes în continuare!”, se arată într-un anunț de presă trimis luni de Marcela Dărămuș, inspectorul general școlar al IȘJ Alba.

Absolventă a Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir, Luana Bel s-a remarcat, până la vârsta de 16 ani, în urma rezultatelor foarte bune la olimpiade și concursuri la mai multe discipline, între care fizică, biologie, chimie, limba și literatura română sau religie.

Luana Bel este elevă în clasa a IX-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea