Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cugireanca Luana Bel – a doua pe țară la Olimpiada Națională de Lingvistică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O performanță demnă de toată lauda a obținut recent, Luana Bel, elevă în clasa a VII-a, la Școala gimnazială nr.3 Cugir.

Luana BelSub îndrumarea profesoarelor Daniela Igna și Sandea Mitea, eleva a onorat cu cinste cartea de vizită a școlii pe care o reprezintă situându-se pe locul al II-lea, la Olimpiada Națională de Lingvistică, desfășurată la Facultatea de Litere București.

Luana Bel este și deținătoarea altor trei valoroase rezultate înregistrate la fazele județene ale olimpiadelor de: Limba și Literatura Română (locul III), Fizică (locul III) și Religie locul I (performanță obținută trei ani consecutiv).

Ca urmare a locului III, pe care s-a clasat la olimpiada județeană de fizică, talentata elevă va participa la faza națională a Olimpiadei de Fizică ce se va desfășura la Vaslui, în perioada 4.04.-9.04. 2015. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea