Rămâi conectat

Curier Județean

CUGIR: Un șofer cu 1,17 mg/l alcoolemie s-a proptit cu autoutilitara într-o poartă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan B, de 42 de ani, din Cugir, a intrat în vizorul polițiștilor după ce s-a urcat băut la volan și a distrus o autoutilitară și poarta unui imobil de pe strada Dorului din oraş.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, ca urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că Ioan B., avea permisul de conducere suspendat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste limita legala” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată”, fapte pevăzute si pedepsite de art. 87, alin. 1 şi art.86 al.2  din O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea