Rămâi conectat

Curier Județean

CUGIR: Prezentarea candidaţilor UNPR pentru funcţia de primar şi consilieri locali

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

     În piaţeta Casei Orăşeneşti de Cultură din Cugir a avut loc miercuri, 30 mai 2012, prezentarea candidaţilor UNPR înscrişi în cursa electorală la alegerile din 10 iunie 2012.  Candidatul la fotoliul de primar al Cugirului, ,juristul Călin Sărmăşan a dorit ca această lansare să fie făcută în prezenţa locuitorilor Cugirului cărora să le facă cunoscute proiectele sale şi ale echipei de candidaţi pentru funcţia de consilier local.

            Sub sloganul ”Sunt prietenul tău şi voi fi un prieten dedicat nevoilor tale”, Sărmăşan le-a vorbit participanţilor la întâlnire despre intenţiile programului său care se referă la atragerea investiţiilor şi la noi locuri de muncă, construcţia de locuinţe sociale, reducerea preţului la apă potabilă, asfaltarea cartierului Cîndeni, amenajarea de parcări, asfaltarea zonei Vinerea Deal, amenajarea unui parc de joacă pentru copii, dezvoltarea turismului.

 În aplauzele celor prezenţi, candidatul la funcţia de edil şef al oraşului a făcut cunoscută lista de candidaţi pentru consiliul local invitându-i pe cetăţeni să fie alături de ei. Publicul a avut prilejul să-i cunoască pe: Emandi Sabin, Barabant Maria, Haţegan Marius, Susan Maria, Magă Eugenia, Baciu Georgeta,Toader Mihai, Costea Marius, Budea Florin, Maniac Floarea Maria, Paştiu Titus, Şeuca Cătălin, Latiu Ionela,Titieni Maria, Haiduc Ovidiu, Fulea Gheorghe, Andrişoiu Emil, Vesa Gheorghe, Jilăveanu Ana, Talos Carmen, Bodor Dorina, Dreghiciu Ioan, Cisteian Anişoara.  Tot în acest cadru, Sărmăşan le-a cerut celor de faţă să-i voteze şi pe candidaţii pentru Consiliul Judeţean în frunte cu Ilie Zbuciumelea (aflat la eveniment ), care se bate pentru fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean, precum şi pe candidaţii de consilieri judeţeni aflaţi pe lista sa. La mitingul organizat cu acest prilej au fost prezenţi preşedintele Org. Judeţene UNPR, Ionel Nicolae, Crucian Secăşan- vicepreşedinte şi Alexandru Gavrilă – preşedintele organizaţiei judeţene de tineret.

    Manifestarea s-a încheiat cu un spectacol folcloric susţinut de interpreţii Dina Vărărean şi Ioan Marcu. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea