Rămâi conectat

Curier Județean

Cugir: Amenzi de 14.500 de lei și lemn confiscat de la două societăți comerciale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Cu ocazia unui control comun efectuat de poliţişti împreună cu specialişti silvici, la două societăți comerciale din Cugir, au fost constatate nereguli  pen care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 14.500 lei şi a fost confiscată cantitatea de 334 metri cubi material lemnos, în valoare de 34.076 lei.

Polițiștii au stabilit că administratorul uneia dintre societăţi a expediat, în perioada 01.03.2010 – 31.01.2013, cantitatea de 99 mc material lemnos, fără a fi înregistrată în evidenţa contabilă lemnul, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 10.000 lei, iar ca şi măsură complementara s-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 99 mc. material lemnos, în valoare totală de 11.956 lei.

La cealaltă firmă, administratorul nu a respectat obligațiile referitoare la raportarea datelor în SUMAL pentru perioada ianuarie – iunie 2013, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional cu amenda in cuantum de 4.500 lei, iar ca măsură complementară s-a procedat la confiscarea valorica a cantității de 235 mc. material lemnos in valoare totală de 22.120 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea