Rămâi conectat

Actualitate

Cugir: Acţiune informativ-educativă, pe teme de circulaţie la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul Planului de activităţi pentru saptamanna ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun”, Colegiul Tehnic ,,ID Lăzărescu” Cugir a organizat marţi 2 aprilie o acţiune informativ-educativă pe tema circulaţiei pe drumurile publice , eveniment la care au luat parte 30 de elevi din clasele a X-a şi a XI-a.

Acţiunea face parte dintr-o preocupare mai veche a colegiului care are ca argument implementarea unor programe de siguranţa rutieră prin activităţi didactice adecvate elevilor.

Demersul colegiului s-a derulat în parteneriat cu Serviciul Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, cu dorinţa formării unor deprinderi de conştientizare a importanţei regulilor privind crculatia pe drumurile publice.

Activitatea de marţi a fost coordonată de directorul colegiului ing. Alexandru Micaciu şi i-a avut ca invitaţi pe agent şef Iulian Kromeck şi agent şef Ionel Alexandrica, din cadrul Poliţiei oraşului Cugir. Aceştia au vorbit elevilor despre necesitatea respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice, fie în calitate de conducător auto, mopedist, biciclist sau pieton.

Elevii au fost interesaţi să afle cât mai multe aspecte legate de circulaţia pe drumurile publice şi au avut ocazia să primească răspunsuri autorizate din partea celor doi agenţi de poliţie.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare