Rămâi conectat

Curier Județean

Cugir: A început evaluarea competenţelor orale la Limba şi Literatura Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bacalaureatul 2013 a luat startul, luni dimineaţa şi la Cugir, în colegiul-david-prodan-cugircadrul primei sesiuni de vară a examenului naţional, prin proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicar orală în limba şi literatura română. Conform programării, proba se desfăşoară pe parcursul a două zile urmând  să se încheie pe 11 iunie. Elevii au interdicţie să intre în sala în care se susţine proba cu telefoane mobile, dicţionare sau fiţuici, cei surprinşi cu astfel de mijloace de inspiraţie riscând să fie daţi afară din sală şi eliminaţi din examen.

Potrivit directorilor celor două licee, în Cugir vor susţine această probă 174 de elevi împărţiţi în două centre de examene, dintre care 77 la Colegiul Tehnic „ID Lăzărescu” şi 97 la Colegiul Naţional „David Prodan”.

La sfârşitul probei, elevii vor primi un calificativ, în funcţie de nivelul de competenţă pe care acesta l-a dovedit în timpul probei: mediu, avansat şi experimentat. Elevii care nu se prezintă la probele orale, pot susţine probele scrise, dar nu pot promova Bacalaureatul în sesiunea de vară.(C .P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea