Cugir: Planuri de aniversare la împlinirea a 520 de ani de atestare documentară a oraşului

Paul Voicu - Primar 2020

 Asociaţia „PRO Cugir” a transmis săptămâna trecută Consiliului Local şi Primăriei Cugir o scrisoare, prin care face cunoscut autorităţii publice locale că anul acesta se împlinesc 520 de ani de atestare documentară a oraşului de la poalele Drăganei.

Conducerea asociaţiei, reprezentată de inginerul Aurel Voicu consideră că evocarea acestui moment, ce a marcat înscrierea Cugirului în rândul comunităţilor cu civilizaţie şi dezvoltare economico-socială remarcabilă constituie o îndatorire de onoare, firească, a autorităţilor locale.

ELIT

„În acest context de mare emulaţie, pentru fiecare cetăţean al urbei, credem că va exista un interes major al administraţiei şi aleşilor locali de a se implica în găsirea de oportunităţi viabile care să onoreze acest moment istoric al comunităţii. De aceea, vă propunem să procedaţi la stabilirea unui program cât mai potrivit pentru a marca un eveniment atât de important” se arată în scrisoarea Asociaţiei ”PRO Cugir”.

Membrii asociaţiei se angajază să-şi mobilizeze toate resursele umane şi materiale de care dispun, ca împreună cu autoritatea publică locală să contribuie la organizarea şi reuşita evenimentului local al anului 2013, desfăşurat sub genericul: ” CUGIR 520 ”.(C.P.)

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

IL LUCE 12 februarie 2013 at 0:01

Sclerozatul AUREL VOICU sa ne lase in pace;scapa~ne de caini,daca tot nu ai facut~o pana acum si lasa aniversarile!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...