Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Cu TIR-ul în sediul Poliţiei din Unirea. Şoferul prins între fiarele contorsionate, grav rănit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident a avut loc luni, 7 mai, în jurul orelor 23.00, în localitatea Unirea, judeţul Alba. Un TIR a intrat în plin chiar în sediul Poliţiei din localitate.

Bărbatul care conducea autoutilitara cu remorcă, fără a avea permis de conducere, este Iosif L., de 28 de ani, din judeţul Caraş Severin. Acesta se află acum în stare gravă la spital.

Potrivit IPJ Alba, poliţistul care se afla în momentul impactului în interiorul clădirii nu a fost rănit. Şoferul autotrenului a rămas prins între fiarele contorsionate ale cabinei. Ambulanţa şi echipajele de descarcerare SMURD intervin la faţa locului pentru a rezolva situaţia.

UPDATE raport IPJ Alba: „Pe strada Avram Iancu din localitatea Unirea, judeţul Alba, Iosif L., de 28 de ani, din comuna Iablaniţa, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, încărcată cu rumeguş, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat in clădirea  Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea.

 În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit grav (fractură de femur stâng) , S.A., de 24 de ani, din comuna Bozovici, judeţul Caraş Severin, angajat al societăţii care deţine autoutilitara în calitate de conducător auto, pasager în autoutilitară, (cel care i-a încredinţat lui Iosif L. autoutilitara pentru a o conduce pe drumul public), a suferit leziuni corporale uşoare iar sediul secţiei de poliţie a fost distrus.

În momentul producerii accidentului în sediul secţie se afla un agent de poliţie care nu a suferit leziuni corporale.

În cauză, faţă de Iosif L., au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, distrugere şi vătămare corporală din culpă iar faţă de S.A. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducere pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.”

SMURD Aiud a intervenit promt aseară la accidentul în urma căruia o persoană a rămas încarcerată. Iosif L. a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru scoaterea bărbatului dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi pentru acordarea primului ajutor medical calificat, în cooperare cu Serviciul de Ambulanţă Ocna Mureş.

foto: arhivă



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea