Cu sprijinul BCCO Alba Iulia: Cinci bărbați reținuți, în urma a 12 percheziții, într-un dosar de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 12 percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic ilicit de droguri de risc și de substanțe cu efect psihoactiv. Cinci bărbați au fost reținuți.

La data de 22 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 12 percheziții domiciliare, pe raza localității Cisnădie, pentru destructurarea unei grupări infracționale care ar fi comercializat cannabis și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din Cisnădie și Sibiu.

ELIT

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Alba Iulia și Hunedoara și ai Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

În fapt, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate au rezultat date cu privire la  constituirea, în cursul anului 2016, a unei grupări infracționale în scopul săvârșirii de infracțiuni de trafic de stupefiante, membrii acesteia desfășurând activități în mod coordonat pe linia traficului de droguri și a efectuării de operațiuni cu substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea confiscării pachete și cutii cu substanțe vegetale, cutii cu substanțe pulverulente, fragmente vegetale porționate, comprimate, cântare electronice de mare precizie cu urme de fragmente vegetale, ambalaje destinate porționării, laptop-uri, tablete și telefoane mobile cu privire la care exista suspiciunea ca au fost folosite în activitatea de trafic de droguri, precum și 25 de cartușe.

În urma administrării probatoriului, la data de 22 mai, 5 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...