Rămâi conectat

Actualitate

Cu sprijinul BCCO Alba Iulia: Cinci bărbați reținuți, în urma a 12 percheziții, într-un dosar de trafic de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 12 percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic ilicit de droguri de risc și de substanțe cu efect psihoactiv. Cinci bărbați au fost reținuți.

La data de 22 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 12 percheziții domiciliare, pe raza localității Cisnădie, pentru destructurarea unei grupări infracționale care ar fi comercializat cannabis și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din Cisnădie și Sibiu.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Alba Iulia și Hunedoara și ai Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

În fapt, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate au rezultat date cu privire la  constituirea, în cursul anului 2016, a unei grupări infracționale în scopul săvârșirii de infracțiuni de trafic de stupefiante, membrii acesteia desfășurând activități în mod coordonat pe linia traficului de droguri și a efectuării de operațiuni cu substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea confiscării pachete și cutii cu substanțe vegetale, cutii cu substanțe pulverulente, fragmente vegetale porționate, comprimate, cântare electronice de mare precizie cu urme de fragmente vegetale, ambalaje destinate porționării, laptop-uri, tablete și telefoane mobile cu privire la care exista suspiciunea ca au fost folosite în activitatea de trafic de droguri, precum și 25 de cartușe.

În urma administrării probatoriului, la data de 22 mai, 5 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea