Rămâi conectat

Curier Județean

Cu mașina în șanț, din cauza vitezei – un tânăr din Sebeș și prietena sa au ajuns la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două persoane au ajuns la spital, duminică după-amiază, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia.

Polițiștii au stabilit că R.I.A., de 25 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o tânără de 22 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au rămas internaţi în spitalul din Alba Iulia. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea